gri goose vo için ürünler (10)

CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Kırmızı Yerçekimi Şarabı

Kırmızı Yerçekimi Şarabı

AOP VENTOUX %40 Syrah %30 Grenache noir %30 Carignan
Ulysse Elması 75cl - Tonik Elma Şarabı - Domaine Flaguerie

Ulysse Elması 75cl - Tonik Elma Şarabı - Domaine Flaguerie

Ulysse, parlak ve berrak bir görünüme sahip, sarı-turuncu renkte hafif gazlı bir brut elma şarabıdır. Burunda meyvemsi bir aroma, ilk yudumda ekşi ve meyvemsi bir tat hissedilir. Bitiş, hafif bir acılık ortaya çıkarır. Genel olarak, hoş bir ferahlık sunar. Brüt ağırlık: 1340g / 2,2lb 6'lı kutu ağırlığı: 9kg / 19,8lb
Zirve Cin 40% Vol

Zirve Cin 40% Vol

Cin, nötr alkolün ardıç meyveleri ve diğer baharatlarla (melekotu, kişniş, zencefil, dereotu...) aromalandığı bir içkidir. Olivier'in küçük kişisel dokunuşu, ona limon ve Génépy eklemektir. Bu yüzden adı "Dağların Cini"dir ve evet, Güney Alplerde bizim de yerel cinimiz var! Cinler başlangıçta Britanya veya Hollanda kökenlidir. Doğal olarak birkaç buzla ya da ezilmiş buz üzerinde ya da Gin Fizz ve Gin Tonic gibi bilinen uzun içecekler olarak tüketilebilir. Bu iki kokteyl, İngiliz Donanması tarafından birçok yolculukları sırasında yaratılmıştır.
Beaujolais şarapları

Beaujolais şarapları

Le Domaine de Gry-Sablon ve Vins Dominique MOREL, Beaujolais bölgesinin çeşitli appellasyonlarında üretim yapmaktadır: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Beaujolais bölgesinde lider bir domaine olarak, henüz dağıtım yapılmadığı farklı ülkelerde ciddi ithalatçılar arıyoruz.
Donmuş Kokteyl

Donmuş Kokteyl

Buzlu Kokteyl
Muscat Moelleux Lune d'Elles - Ülke Şarapları

Muscat Moelleux Lune d'Elles - Ülke Şarapları

Burununda, bu şarap çok ince okaliptüs, mürver çiçekleri, mandalina ve hafif şekerlenmiş limon aromaları geliştiriyor. Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Renk: Beyaz Hacim: 0.75 L Alkol: %13 Hacim İklim: Akdeniz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Servis Sıcaklığı: 8°
Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellation alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellation bu harfi taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971 yılında verilmiştir, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellation'dır. Bağcılık: Toprak: Chardonnay için ideal olan, Côte d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatan Jura kireçtaşı. Dikim yoğunluğu: 8.500 kök/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 70 ila 80 yıl. Hasat: Manuel. Verim: Bilinçli olarak düşük, yıllara bağlı olarak hektar başına 35 ila 40 hektolitre. Çok şekerli küçük üzümler. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk (15 °C ile 20 °C arasında) şarap yapımı. Olgunlaşma: %20'si 3 ila 5 kez kullanılmış meşe fıçılarda olgunlaşır. Geri kalan olgunlaşma, ince tortular üzerinde 6 ila 8 ay boyunca tankta gerçekleşir.
Eski Marc De Champagne - Şampanyalarımız

Eski Marc De Champagne - Şampanyalarımız

Bu Korunan Menşei Belgesi (KMB) olan şarap, sadece Champagne bağlarından elde edilen saplarından ayrılmış üzümlerin posasının damıtılmasıyla elde edilir; Alkol oranı %40'tır.
Burgonya Şarapları - Beyaz

Burgonya Şarapları - Beyaz

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellasyonun alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellasyon bunu taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971'de kurulmuştur, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellasyonun öncesindedir. Şarapçılık: Toprak: Jura kireçtaşı, Côte-d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatır, Chardonnay için idealdir. Ekim yoğunluğu: 8.500 bitki/hektar. Budama: Guyot. Hasat: Manuel Verim: 55 ila 65 hls/ha, üzümlerin terroirimizin nüanslarını ortaya çıkarmasına olanak tanır. Şarap yapımı: Meyveyi korumak için çok yavaş presleme. Son presin suları tutulmaz. Olgunlaştırma: 6 ila 8 ay boyunca tankta. Süreç boyunca, kararlar esasen tadım sonuçlarına göre alınmaktadır. Bu veriler, doğal olarak teknik analizlerle tamamlanmaktadır. Tüm şaraplar için olduğu gibi.